مواد لازم :
برنج خیسانده…………………………….. 1 پیمانه
لپه خیسانده………………………………. 2/1 پیمانه
سبزی ( پیازچه، اسفناج یا برگ چغندر، 2 حبه سیر ، شوید )…………….. 500 گرم
آب گوجه فرنگی……………………………… 3 الی 4 پیمانه
روغن………………………………………… به مقدار لازم
نعنا………………………………………….. داغ برای تزیین
سیر داغ……………………………………… برای تزیین
نمک و فلفل…………………………………. به میزان لازم
بلغور گندم……………………………………………………………… ½ پیمانه
طرز تهیه :
گوجه را به شکل کیوپ برش داده سپس داده آنرا تفت دهید.
لپه را خیس می کنیم و سپس با نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده و با مقداری آب می پزیم . سپس سبزی را اضافه کرده و میگذاریم بپزد. هنگام پخت در آن را نیمه باز می گذاریم. برنج را اضافه می کنیم. وقتی برنج باز شد آب گوجه فرنگی را اضافه کرده و می گذاریم تا جا بیافتد.