اموزش آشپزی

آش گوجه

مواد لازم :

برنج خیسانده…………………………….. 1 پیمانه

لپه خیسانده………………………………. 2/1 پیمانه

سبزی ( پیازچه، اسفناج یا برگ چغندر، 2 حبه سیر ، شوید  )…………….. 500 گرم

آب گوجه فرنگی……………………………… 3 الی 4 پیمانه

روغن………………………………………… به مقدار لازم

نعنا………………………………………….. داغ برای تزیین

سیر داغ……………………………………… برای تزیین

نمک و فلفل…………………………………. به میزان لازم

بلغور گندم……………………………………………………………… ½ پیمانه

طرز تهیه :‌

گوجه را به شکل کیوپ برش داده سپس داده آنرا تفت دهید.

لپه را خیس می کنیم و سپس با نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده و با مقداری آب می پزیم . سپس سبزی را اضافه کرده و میگذاریم بپزد. هنگام پخت در آن را نیمه باز می گذاریم. برنج را اضافه می کنیم. وقتی برنج باز شد آب گوجه فرنگی را اضافه کرده و می گذاریم تا جا بیافتد. 

شایسته بلاگ

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن