اموزش آشپزی

ترایفل انگلیسی

مواد لازم:

نان رولت ………………………………………………. 1 عدد 40×30

ژله تمشک یا توت‌فرنگی ……………………………….. 100 گرم

آب جوش ………………………………………………. 250 میلی‌گرم

آب سرد …………………………………………………. 250 میلی‌گرم

مارمالاد زردآلو ………………………………………. یک‌دوم پیمانه

کرم پاتی‌سیر …………………………………………… به میزان لازم

توت‌فرنگی یا تمشک …………………………………….. 300 گرم

شربت پرتقال …………………………………………… به میزان لازم

بادام پرک تست‌شده ………………………………………… 50 گرم

سس تمشک یا توت‌فرنگی ……………………… به میزان لازم

مواد لازم کرم پاتی‌سیر:

شیر …………………………………………………….. 560 میلی لیتر

وانیل ………………………………… یک‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ ……………………………………………………. 6 عدد

شکر ……………………………………………………………… 150 گرم

آرد ………………………………………………………………….. 75 گرم

طرزتهیه:

6 عدد گیلاس مناسب را انتخاب کرده، پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید. داخل هر یک از این گیلاس‌ها را مقداری ژله ریخته، داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد. نان رولت را از وسط دو نیم کرده و بین دو لایه را مارمالاد زردآلو بمالید و به صورت مربع‌های 2×2 سانتی‌متر برش دهید، پس از فرم‌گرفتن ژله روی آن را با مقداری از رولت‌های مربع شکل بپوشانید و با شربت پرتقال مرطوب نمایید، سپس مقداری کرم پاتی‌سیر بریزید و روی کرم مقداری توت‌فرنگی گذاشته، مجدداً لایه‌ها را به ترتیب ذکر شده تکرار کنید تا گیلاس پر شود در قسمت نهایی از مقداری خامه فرم‌گرفته در قیف برای تزئین استفاده نموده و سس توت‌فرنگی روی آن بریزید و با پرک بادام تست‌شده روی دسر را تزئین کنید.

طرز تهیه کرم پاتی‌سیر:

زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل به وسیله هم‌زن برقی بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود،  سپس آرد را بیفزایید و به تدریج به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب مخلوط نموده و مجدداً روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا کرم غلیظ شود، از روی حرارت برداشته و روی کرم را بپوشانید تا از رویه بستن کرم جلوگیری شود و بگذارید تا کاملاً خنک شود.

شایسته بلاگ

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن