اموزش آشپزی

فلافل

مواد لازم:

نخود خام…………………………. یک پیمانه متوسط               

سیب‏زمینی………………………… یک عدد متوسط  

تخم‏مرغ……………………………. یک عدد                      

پیاز………………………………… یک ‏عدد متوسط

بیکینگ‏پودر……………………….. یک قاشق مرباخوری       

نمک و فلفل، زردچوبه……………………. به میزان لازم

سس کلم:

ماست پرچرب……………………… یک پیمانه        جعفری ساطوری‏شده………………….. به میزان لازم     

نوشابه زرد یا نارنجی………………. 2 قاشق سوپخوری   نمک و فلف…………………… به میزان لازم

کلم سفید……………………… یک عدد متوسط      سس مایونز…………………….. 3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

نخودها را 24 ساعت در آب گذاشته سپس دوباره چرخ می‏کنیم. پیاز و سیب‏زمینی خام را هم چرخ می‏کنیم. تخم‏مرغ را به همراه ادویه‏ها و جعفری ساطوری‏شده مخلوط کرده و خوب ورز می‏دهیم سپس به مدت 2 ساعت درون یخچال می‏گذاریم. هنگامی که از درون یخچال بیرون می‏آوریم بیکینگ‏پودر را اضافه کرده و در قالب زده، در روغن داغ سرخ می‏کنیم. در صورت دلخواه می‏توانیداز ترشی لیته و مخلوط پیاز و جعفری در ساندویچ خود استفاده کنید.

شایسته بلاگ

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن