مواد لازم:
آرد…………………………..150 گرم
آردذرت …………………..1 قاشق سوپ خوری سر صاف
تخممرغ…………………….4 عدد
پودر قند ……………………..125 گرم
بیکینگ پودر…………………2/1 قاشق چایخوری
وانیل………………………. 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده را از هم جدا میکنیم. زرده را با وانیل و شکر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس سفیده را می زنیم تا فرم بگیرد . آرد و بیکینگ پودر را با الک به زرده ها اضافه کرده و سفیده را به حالت دورانی به مایه اضافه می کنیم. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته کمی چرب می کنیم و سپس مایه را در قیف می ریزیم. در سینی شکوفه می زنیم و پودر قند را روی آن می پاشیم. و در فر با حرارت 175 درجه به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار می دهیم تا نانها پخته شوند. بعد آنها را با خامه فرم گرفته 2 به 2 تزیین می کنیم روی آن خلال پسته می پاشیم و در ظرف می چینیم.