اموزش آشپزی

لطیفه

مواد لازم:

آرد…………………………..150 گرم

آردذرت …………………..1 قاشق سوپ خوری سر صاف

تخم‌مرغ…………………….4 عدد

پودر قند ……………………..125 گرم

بیکینگ پودر…………………2/1 قاشق چایخوری

وانیل………………………. 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده را از هم جدا می‌کنیم. زرده را با وانیل و شکر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس سفیده را می زنیم تا فرم بگیرد . آرد و بیکینگ پودر را با الک به زرده ها اضافه کرده و سفیده را به حالت دورانی به مایه اضافه می کنیم. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته کمی چرب می کنیم و سپس مایه را در قیف می ریزیم. در سینی شکوفه می زنیم و پودر قند را روی آن می پاشیم. و در فر با حرارت 175 درجه به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار می دهیم تا نانها پخته شوند. بعد آنها را با خامه فرم گرفته 2 به 2 تزیین می کنیم روی آن خلال پسته می پاشیم و در ظرف می چینیم.

شایسته بلاگ

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن