مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی آسیاب شده……………….. 250 گرم
کره ذوب شده…………………. 100 گرم
پنیر خامه ایی………………….. 500 گرم
وانیل………………………… ¼ قاشق چایخوری
شکر……………………………….. 165 گرم
تخم مرغ……………………………. 2 عدد
آرد………………………….. 1 قاشق چایخوری
گردوی تست شده و خرد شده………………. 60 گرم
مواد لازم رویه:
شکر قهوه ای……………… 75 گرم
کره…………………………… 40 گرم
خامه………………………… 1 پیمانه
طرز تهیه:
بیسکویت و کره با هم مخلوط و کف قالبی به قطر 25 سانتی متر پرس کنید و در یخچال بگذارید . پنیر خامه ای ، وانیل و شکر را با هم زن برقی بزنید تا صاف و یکدست شوند و تخم مرغ را یکی یکی بیفزایید. آنگاه آرد و گردو را به مایه اضافه کنید و مایه را داخل قالب و روی بیسکویت بریزید و در فر با دمای 160 درجه سانتی گراد و به مدت 45 دقیقه قرار دهید و در فر با در نیمه باز خنک کنید. حالا مواد رویه را روی چیز کیک بریزید و یک شب در یخچال بگذارید.
طرز تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا مایه صاف و یکدست شود