اموزش آشپزی

کیک سیب انگلیسی

مواد لازم:

آرد……………………………350 گرم              تخم‏مرغ ‏……………….. 4 عدد

شکر …………………………. 200 گرم             بیکینگ‏پودر……………. 4 قاشق چایخوری                    

نمک ………………………….یک‏ چهارم قاشق چایخوری         شیر…………… 160 میلی‏لیتر

وانیل یا رنده پوست پرتقال……………. یک‏ دوم قاشق چایخوری    کره…………….. 250 گرم

مواد لازم رویه کیک Topping:

دارچین………………………2 قاشق چایخوری         شکر قهوه‏ای………………… 150 گرم

سیب متوسط اسلایس‏ شده………….. 4 عدد                    کره‏ی سرد……………. 100 گرم

گردوی خردشده……………….. 120 گرم                 آرد………………………….100 گرم      

طرز تهیه:

کره و شکر را مخلوط و با همزن برقی می‏زنیم تا صاف و یکدست شود. تخم‏مرغ‏ها را دانه‏دانه اضافه و خوب هم می‏زنیم. وانیل یا رنده‏ی پوست پرتقال را اضافه کرده. آرد، بیکینگ‏پودر، نمک را با هم مخلوط و الک می‏کنیم. آرد الک شده و شیر را به تناوب در دو مرحله به مایه‏ی کیک اضافه می‏کنیم. پوست سیب‏ها را گرفته و اسلایس می‏کنیم. مایه‏ی کیک را در قالب موردنظر ریخته و سطح آن را صاف کرده و سیب‏های ورقه‏ شده را روی مایه‏ی کیک قرارداده و کمی فشار می‏دهیم. مواد رویه را روی مایه‏ی کیک ریخته و گردوها را روی آن می‏پاشیم. قالب را 45 دقیقه در طبقه‏ی وسط فر با حرارت 350 درجه‏ی فارنهایت یا 180 درجه‏ی سانتی‏گراد قرار می‏دهیم. کف قالب کمربندی به قطر 23 سانتی‏متر را با کاغذ روغنی می‏پوشانیم.

شایسته بلاگ

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن