مواد لازم
کره …………………..125 گرم
وانیل………………. 4/1 قاشق چایخوری
شکر…………………. 100 گرم
تخم مرغ………………. 2 عدد
آرد…………………….. 175 گرم
بیکینگ پودر…………… 2 قاشق چایخوری
شیر……………………. 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای روی کیک :
آرد……………………… 110 گرم
شکر قهواه ای…………. 3/1 پیمانه
دارچین…………………… 2 قاشق چایخوری
کره……………………….. 90 گرم
طرز تهیه
قالبی مستطیل شکل به ابعاد 25*12 را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را نیز چرب کنید . فر را با حرارت 180درجه گرم کنید. کره را با شکر بزنید تا با هم ترکیب شود ،سپس وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید . آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با شیر به مایه بیفزایید . مایه را داخل قالب بریزید .روی آن را صاف کنید و رویه کیک را روی مایه رنده کنید و در فر به مدت 35 دقیقه قرار دهید . سپس از فر خارج کرده روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود سپس به ابعاد دلخواه برش دهید .
طرز تهیه رویه :
آرد، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید، کره را به آن بیفزایید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید. آن گاه به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.