اموزش آشپزی

کیک کره ای با رویه دارچینی

مواد لازم

کره …………………..125 گرم

وانیل………………. 4/1 قاشق چایخوری

شکر…………………. 100 گرم

تخم مرغ………………. 2 عدد

آرد…………………….. 175 گرم

بیکینگ پودر…………… 2 قاشق چایخوری

شیر……………………. 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای روی کیک :

آرد……………………… 110 گرم

شکر قهواه ای…………. 3/1 پیمانه

دارچین…………………… 2 قاشق چایخوری

کره……………………….. 90 گرم

طرز تهیه

قالبی مستطیل شکل به ابعاد 25*12 را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را نیز چرب کنید . فر را با حرارت 180درجه گرم کنید. کره را با شکر بزنید تا با هم ترکیب شود ،‌سپس وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید . آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با شیر به مایه بیفزایید . مایه را داخل قالب بریزید .روی آن را صاف کنید و رویه کیک را روی مایه رنده کنید و در فر به مدت 35 دقیقه قرار دهید . سپس از فر خارج کرده روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود سپس به ابعاد دلخواه برش دهید .

طرز تهیه رویه :

آرد، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید، کره را به آن بیفزایید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید. آن گاه به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

شایسته بلاگ

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن